Header Ads

Sebze Haşlaması Yemeği

23:32:00 0

Sebze Haşlaması Yemeği Porsiyon: 4-5 kişilik Hazırlama süresi: 5 dakika Pişme süresi: 15 dakika Malzemeler: 2 kabak 2 kapya biber 2...

Güveçte Somon Tarifi

23:31:00 0

Güveçte Somon Tarifi Malzemeler 1 tane somon balığı  1 tane soğan  3 diş sarımsak  2 tane domates  Yeteri kadar tuz ve karabiber ...

Etli Bamya Çorbası

23:30:00 0

Malzemeler 1,5 su bardağı kuru bamya 250 gr kuşbaşı dana veya kuzu eti 1 kuru soğan 1 çorba kaşığı tereyağ 1 çorba kaşığı sıvı yağ 5 s...

Mahluta Çorbası Tarifi

14:07:00 0

Mahluta Çorbası Tarifi Malzemeleri 2 – 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan – yemeklik doğranmış 2 – 3 diş sarımsak ¾ su bardağı kı...

Piliç Topkapı Tarifi

13:50:00 0

Piliç Topkapı Tarifi Malzemeleri 4 adet derili tavuk kalça Pilavı için Malzemeler 2 – 3 yemek kaşığı dolmalık fıstık 2 – 3 yemek kaşı...

Kara Lahana Sarması

11:30:00 0

KARALAHANA SARMASI Adı : Kara Lahana Sarması Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri Porsiyon : 8 Hazırlanma : 90 dk Pişirme : 30 dk Malzemel...

Blogger tarafından desteklenmektedir.