Header Ads

Turplu Lahana Sarma Tarifi

Turplu Lahana Sarma Tarifi

TURPLU LAHANA SARMA

8 lahana yaprağı
İç harcı için
100 g arpacık soğan
400 g kırmızı turp
1 Arnavut biberi
100 g ufalanmış ekmek içi
5 yemek kaşığı rendelenmiş sert keçi peyniri
2 çay kaşığı Tuz
Üzeri için
Sızma zeytinyağı
Parmesan peyniri

YAPILIŞI

Arpacık soğan, ince doğradığınız turp ve Arnavut biberini zeytinyağında soteleyin.

Ekmek içi, keçi peyniri ve tuzunu ilave edin.

Karıştırıp ocaktan alın.

Lahana yaprağını haşlayıp damarlı kısımlarını hafifçe ezin.

Harcı yapraklara paylaştırıp rulo sarın ve bir fırın kabına alın.

Üzerlerine zeytinyağı sürüp parmesan peyniri serpin.

Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin.

Sıcak servis yapın.
Gelinim Mutfakta programının 21 Nisan 2020 Salı günü yayınlanan 507. Bölümünde yarışmacıların yaptığı Turplu Lahana Sarma tarifi! Gelinim Mutfakta 21 Nisan 2020, Gelinim Mutfakta 21.04.2020, Gelinim Mutfakta 21 Nisan Tarifleri, Gelinim Mutfakta Yeni Tarifler, Gelinim Mutfakta Eski Tarifler

3 yorum:

  1. Gelinim Mutfakta programının 21 Nisan 2020 Salı günü yayınlanan 507. Bölümünde yarışmacıların yaptığı Turplu Lahana Sarma tarifi! Gelinim Mutfakta 21 Nisan 2020, Gelinim Mutfakta 21.04.2020, Gelinim Mutfakta 21 Nisan Tarifleri, Gelinim Mutfakta Yeni Tarifler, Gelinim Mutfakta Eski Tarifler

    YanıtlaSil
  2. Tarif ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Umarım beğenirsiniz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.