Header Ads

Kına Gecesi Kıyafetleri






Kadınlarımızın kına geceleri için tercih ettiği modellerin en başında, balık kesim, straplez yaka modeller ve prenses modeller yer almaktadır. Eğer ki sizlerde bu modellerin arasından seçimler yapmak istiyorsanız, 2016 kına gecesi kıyafetleri olarak şu modellere göz atabilirsiniz.

Prenses ve A kesim modeller
Tül kumaşlar ile kabartılan prenses ve A kesim modeller, farklı yaka seçenekleri ile bayanların beğenisine sunulmaktadır. Tek renk ya da çift renk olarak dizayn edilen bu modeller de, üst kısım farklı ve alt kısımda kullanılan renk seçeneği farklı olabilmektedir. Bu durumda da çeşitlere göz atarak, kendinize uygun bir tercih gerçekleştirebilirsiniz.

Dantelli ve taş süslemeli
Eğer ki tercih edeceğiniz modelin biraz daha göz alıcı olmasını istiyorsanız, ana renk olarak siyah tercih edilen bir kıyafet mantıklı olabilir. Elbette ki bu modelin göz alıcı olabilmesi için, üzerinde gümüş tonlarda kullanılan taş ve dantel desenler kendini göstermek zorundadır. Bu işlemeler ve süslemeler de V yaka bir model de tercih edilebilir. Yine 2016 kına gecesi kıyafeti olarak tercih edeceğiniz yaka seçeneği V olurken, straplez yaka modeller de göğüs dekolteli bir ürün için mantıklı seçim olabilecektir.

Sırt dekolteli tasarımlar
Göğüs dekoltesinin yanı sıra, 2016 kına kıyafetleri içerisinde, çapraz ip bağlamalı ve sırt dekolteli bir ürün de gayet şık bir seçim olabilir. Midi ya da midi kesim detayı ile bu ürünlere, moda tasarımcılarının en yeni kreasyonları kapsamında ulaşabilir, özel ya da hazır ürünlerden seçimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.